WASHINGTON D.C.
LONDON
PRAGA
LUXEMBURG

Na tradicionalnem Kids Euro Festivalu v Washingtonu, ki traja en mesec,  se s svojim programom predstavijo države Evropske unije. Leta 2011 ja ta čast pripadla meni. S predstavo The story of the golden flower sem zastopala Slovenijo. Dana mi je bila celo ta čast, da sem festival otvorila v Kennedy Centru. Nastopila sem tudi v Library of Congres, v Strathmore Hall, otroški bolnici in v osnovni šoli v Marylandu.
Več...

26. maja 2004 sem z glasbeno-plesno animacijo Barčica po morju plava na povabilo Veleposlaništva RS v Londonu sodelovala na zaključni prireditvi nedeljske šole slovenščine v Londonu. Otroci so z mano prepevali slovenske ljudske pesmice.

V počastitev Slovenskega kulturnega praznika sem 8. februarja 2014 izvedla nastop na eni od osnovnih šol v Pragi, kjer nekajkrat na teden poteka pouk slovenščine za otroke Slovencev, ki tam živijo. Navdušili so me s svojim znanjem jezika in ljudskih pesmic.

Na povabilo Društva Slolux sem 5. decembra 2015 gostovala v Luxemburgu na Miklavževem dnevu. Dopoldan sem izvedla predstavo v angleščini The story of the golden flower za izven, popoldan pa slovensko različico Pravljica o zlati roži. Otroci in starši so bili navdušeni.
Več...

osojnik.melita@gmail.com

Melita Osojnik

Poklukarjeva 2

1000 Ljubljana

 

041 543 647

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.